Biserica din Aluniș și-a sarbatorit astăzi Hramul Nasterea Maicii Domnului

EVENIMENT / Marti, 08 Septembrie, 2020 15:18
Biserica din Aluniș și-a sarbatorit astăzi Hramul Nasterea Maicii Domnului

Preluare partiala de pe www.glasulcetatii.ro

08.09.2020

 

Biserica din Aluniș și-a serbat astăzi hramul

Nașterea Maicii Domnului, bucurie și binecuvântare pentru lume.

 

Un ”astăzi” atât de luminos ne deschide timpul și calea, încât cu greu putem a-i pătrunde taina și binecuvântarea. Pentru că Astăzi ușa vieții se deschide, astăzi raza Soarelui celui înțelegător răsare, astăzi Maica bucuriei se naște spre mântuirea a toată lumea.

Astazi, 8 septembrie 2020, zi de bucurie, zi de binecuvântare pentru întreaga lume, căci astăzi este începutul mântuirii noastre. Când nimeni nu mai spera la biruința binelui asupra răului, rugăciunea arzătoare a Drepților Ioachim și Ana avea să primească cel mai frumos, binecuvântat și înălțător răspuns prin aducerea pe lume a vasului ales al Lui Dumnezeu: Fecioara Maria.

Vas ales al lui Dumnezeu a cărui naștere a fost astăzi prăznuită și în Parohia Aluniș din Arad, unde credincioșii de toate vârstele au luat calea bisericii închinată Nașterii Maicii Luminii. Bucuria zilei a fost sporită pentru comunitatea din Aluniș de prezența Preasfințitului Părinte Emilian Crișanul care, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească. În cuvântul de învățătură, Preasfinția Sa a sădit în inimile celor prezenți, și nădăjduim noi că prin intermediul acestui articol și în sufletele tuturor celor care îl citesc, un gând nădăjduitor, bun de purtat în fiecare clipă a vieții: În orice situație ne-am afla, să știm că avem în Maica Domnului un ajutor necondiționat și nerefuzat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Alte stiri si evenimente:https://www.frumuseni.ro/stiri-locale/detalii/15-azi-14-septembrie-2020-incepe-anul-scoalar-20202021.html

Azi, 14 septembrie 2020, incepe anul scoalar 2020/2021

EVENIMENT / Luni, 14 Septembrie, 2020 08:58

https://www.frumuseni.ro/stiri-locale/detalii/14-focar-de-pesta-porcina-africana-confirmat-in-localitatea-ghioroc.html

FOCAR DE PESTA PORCINA AFRICANA CONFIRMAT IN LOCALITATEA GHIOROC

STIRE / Miercuri, 09 Septembrie, 2020 12:37

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si dorim sa confirmi acordul tau.