Performanta sportiva premiata de Primarie


Intr-un cadru festiv, cu numerosi invitati, primarul comunei, Andronic Reginald a premiat doi tineri sportivi din comuna, care au obtinut numeroase premii nationale si international la box si karate.

Deputatul Marius Gonder – profesor de matematica, a tinut sa precizeze „gestul deosebit al Primariei in aceste vremuri de criza cand viata de zi cu zi este dominata de alte probleme . . . ”.

Primarul Andronic Reginald si-a explicat initiativa spunand: „Am reusit sa adunam cate 1000 de lei pentru fiecare. Nu e foarte mult, dar as vrea sa reprezinte un inceput. Doar daca incurajezi faptele frumoase te poti astepta la mai multe de acest fel. Bunicii mei m-au invatat sa spun multumesc ori de cate ori, t-i face un bine . . .

Rezultatele lor sunt un bine pentru comuna noastra si noi incercam sa ii transformam in exemple si sa atragem si alti copii spre scoala, sport si performanta”.

Cei doi premianti sunt:

Felnecan Vlad (11 ani) – este evev la Scoala Generala Frumuseni, clasa a V-a si face karate din anul 2008 la clubul Banzai Karate Arad.

Holiartoc Andrei (21 ani) – practica boxul din anul 2004 la A.S. C.S Silva Lazar Motorul Arad, unde a castigat numeroase premii.

Nici un Comentariu


Scrie un Comentariu

Your Name(required)

E-Mail(required)

Website(not required)

Message(required)