Caminele Culturale au fost renovate


Caminul Cultural al unei localitati, sau sat, este o institutie reprezentativa, nu doar o cladire. In aceste conditii, alaturi de scoala si biserica, reprezinta educatia, credinta, cultura si frumosul.

De aceste aspecte a tinut cont si primarul localitatii Frumuseni, Andronic Reginald, cand a hotarat repararea Caminului Cultural din localitatea pe care o reprezinta, dar si al celei care apartine de ea, localitatea Alunis.

La Frumuseni reparatiile s-au facut doar in interior. S-a investit in tamplarie, a fost refacut parchetul, nu a lipsit nici faiantarea si punerea gresiei acolo unde era nevoie.

„Am refacut doar interiorul Caminului Cultural al localitatii Frumuseni, de exterior ne ocupa anul viitor, acum timpul nu ne mai permite. Tot atunci vom amenaja si un parculet in fata caminului pentru a da viata”, ne-a declarat primarul localitatii.

In schimb Caminul Cultural al localitatii Alunis a fost renovat complet, atat interiorul cat si exteriorul. Aici s-au refacut peretii, tavanele, pardoseala. S-a refacut complet acoperisul.

Iluminatul si instalatiile s-au aflat pe lista celor care s-au ocupat de aceste renovari. Aici s-a pus gresia, faianta si parchetul necesar.

Cei din localitatea Alunis se pot bucura deja de amenajarile exterioare din fata Caminului Cultural. Aici a fost amenajat parculetul cu mult spatiu verde care da viata localitatii.

Sarbatorile de iarna ii vor aduna pe toti localnicii intr-un spatiu nou, frumos si plin de viata. Iar pentru ca ei reprezinta o comunitate, vor sti cum sa sarbatoreasca impreuna Nasterea Domnului Nostru Isus Hristos.

Nici un Comentariu


Scrie un Comentariu

Your Name(required)

E-Mail(required)

Website(not required)

Message(required)